Zima je tady! Užijte si ji v barefootech



I v zimě můžete svým nohám dopřát teplo a pohodlí v našich barefoot botách. Vyberte si některý z našich nových zimních modelů a užijte zdravou chůzi za každého počasí.

Oblíbené barefoot boty DUBLA Black-Black

Zimní barefooty DUBLA Black-Black zaujmou hlavně svým originálním vzhledem šněrování, které je nejen stylové, ale také velmi praktické. Bota se perfektně přizpůsobí vašemu chodidlu a díky širokému jazyku i hřejivému veganskému kožíšku se zkrátka jedná o perfektní model pro zimní dny. Svršek boty vyrobený z veganského semiše Ultrasuede® z recyklovaných PET lahví, což je jedna z nejkvalitnější alternativ kůže.

Barefoot boty DUBLA Black-Black

A jak tenhle zimní model hodnotí naši zákazníci?

„Maximální spokojenost, ještě uvidíme, jak boty odolají použití školákem, ale věřím, že vše dopadne dobře. Hlavně jsem konečně našla botu na synovu nohu, která je dostatečně široká a netlačí ho.” Svatava P.

 

K čemu a jak nosit model zimních barefootů DUBLA Black-Black

Díky svému zajímavému vzhledu a praktickému šněrování je DUBLA Black-Black skvělým unisexovým modelem barefootů, který mohou nosit ženy, muži i děti. Vzhledem k jejich barevnému ladění do černých - antracitových tónu a šedým šněrování se dají snadno kombinovat se zimním oblečením různých barev, takže se v oblasti kombinací nemusíte nijak omezovat.
Bez problémů si je můžete vzít ke kalhotám, legínám i sukni. Hezky budou vypadat především k áčkovému, volnějšímu střihu nebo k pleteným sukním a šatům, které hezky doladí jejich originální vzhled. Fantazii se zkrátka meze nekladou a tak v modelu DUBLA Black-Black můžete klidně vyrazit do školy, práce, na procházku, i na adventní trhy.

Veganská barefoot obuv DUBLA Black-Black

 RABA Black-Black s kožíškem

Zateplené barefooty RABA Black-Black ocení všichni, kdo hledají komfort a eleganci do chladného počasí. Nosit je můžete i s ohrnutým kožíškem a lehce tak obměnit jejich vzhled. O teplo se postará veganský kožíšek, díky kterému tyhle barefooty budete bez obav nosit i v nejchladnějších dnech. Svršek boty je, stejně jako u předchozího modelu, vyrobený z veganského semiše Ultrasuede®. A díky tenké podrážce vybavené vzorkem pro nepříznivé počasí se nemusíte bát ani uklouznutí.

Barefoot boty RABA Black-Black

A jak naše druhé zimní barefooty hodnotí naši zákazníci?

 „Pohodlnost a variabilita. To je na nich super. Mám ráda boty, které mají klasický vzhled a můžu si je vzít ke všemu, takže za mě ideální barefootová varianta.” Hanka L.

 

K čemu a kam se hodí zimní barefooty
RABA Black-Black

Hlavní předností zimního barefoot modelu RABA Black-Black je jeho variabilita. V základní podobě se jedná o klasické a elegantní boty, které si bez obav můžete vzít k pouzdrové sukni nebo společenským kalhotám a vyrazit v nich do práce, na formální společenskou událost i třeba do divadla nebo vánoční koncert. Stačí ale ohrnout jejich kožíšek (po celém obvodu nebo jen v přední části - záleží čistě na vás) a hned je proměníte do trochu streetovějšího a uvolnějšího modelu, který se hodí k džínám a celkově více uvolněnějšímu stylu. Dá se tedy říct, že si v jednom modelu kupujete rovnou dvoje boty, které jednoduchým způsobem můžete proměnit.

Barefoot boty vhodné i do špatného počasí.


Vlastnosti
našich zimních barefootových bot


  •  plně flexibilní a lehké
  •  velmi tenká neklouzavá podrážka z přírodního kaučuku
  •  dostupné ve dvou šířkách (standard a široká)
  •  vyjímatelná stélka
  •  vyrobené ekologicky v EU ve férových pracovních podmínkách

Barefoot boty RABA black black. 

Impregnace zimních barefootů

Oba dva modely našich zimních barefootových modelů můžete ošetřit proti provlhnutí běžnými impregnačními prostředky. Ohledně toho, jak daný prostředek aplikovat, a jak často impregnaci opakovat, abyste své boty co nejlépe ochránili, se tedy orientujte podle instrukcí daného výrobce.

Samozřejmě je třeba počítat s tím, že pokud se v barefootech budete procházet sněhovými závějemi nebo známou „městskou břečkou”, budete je muset hezky vysušit, očistit a impregnaci zopakovat, stejně jako u jakýchkoliv jiných bot.