Končíme s výrobou konopného oblečení

 

S lítostí oznamujeme, že jsme se rozhodli ukončit výrobu našeho konopného oblečení. I přesto, že naše udržitelné oděvy v duchu slow fashion máme moc rádi, setkali jsme se bohužel s potížemi při výrobě a nízkým zájmem ze strany zákazníků. Toto rozhodnutí pro nás nebylo snadné, ale musíme se zkrátka přizpůsobit měnícím se trendům a preferencím na trhu. 

Oblečení ze směsi konopí a bavlny pro nás bylo jednou z cest, jak nabídnout ekologickou a udržitelnou možnost oblékání, stejně jako projev naší vášně pro inovaci. A také u něj jsme se vždy drželi našich zásad, mezi které patří: 

  • Výroba z vysoce kvalitního a udržitelného materiálu. 
  • Ušití v České republice. 
  • Barvení ekologicky nezávadnými barvami v souladu s nařízením Evropské unie o chemických látkách REACH. 
  • Výsledek v podobě 100% veganského udržitelného oblečení s certifikací “PETA Approved Vegan”.  

Z nich zkrátka nemíníme ustoupit. I když nás trh například tlačí do výroby v Asii, kde ovšem panuje komplikovaná situace ohledně místních továren, a to jak v oblasti pracovních podmínek, tak v oblasti nízké kvality vyrobených produktů.  

Aktuálně se tedy zaměřujeme čistě na výrobu našich barefootů, které se setkávají s velkým ohlasem nejen v České republice, ale také po celém světě, což nás velmi těší.  

Každopádně - nikdy neříkej nikdy, takže nevylučujeme, že se třeba někdy v budoucnu k výrobě konopného oblečení zase vrátíme. V současné chvíli pro vás ale máme poslední možnost si ho zakoupit se SLEVOU 30 %. 

Tahle jedinečná sleva platí na všechna:

  Náhledový obrázek_blog

 Vaše Bohempia… děkujeme za pochopení a za vaši přízeň….